Így vallott szerelmet Krausz Gábor Tóth Gabinak: nem csak a Valentin-napot ünnepelték

Forrás: Krausz Gábor /Instagram -
Tóth Gabi első randi Krausz Gábor szerelem vallomás évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Krausz Gábor nem csak a szerelmesek napját ünneplik ezen a hétvégén, hanem az évfordulójukat is. Három évvel ezelőtt február 13-án randiztak először.

Gábor a közösségi oldalán vallott szerelemet gyermeke anyjának az évforduló alkalmából:

"Ha valaki nekem azt mondja 2018. február 13-án, hogy a Nő, akivel éppen ma este fogok először randizni 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve... na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá haver? Csapj bele! Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben mint ezt ❤️❤️❤️ Boldog Évfordulót Szerelmem" - írta a közös fotókhoz Krausz Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.