A botrány folytatódik: távoltartási végzést kapott Britney Spears exférje

Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan -
távoltartási végzés esküvő Sam Asghari Jason Alexander Britney Spears botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta, hogy felszabadult apja gyámsága alól, csak úgy izzik a levegő Britney Spears körül. A negyvenéves énekesnő karrierje csúcsán is botrányhősnek számított, ám a negyedik X után sem unalmas mellette az élet.

Britney és Sam Asghari megjárták a mennyet és a poklot. Hetekkel ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár, ráadásul attól a férfitől, aki jóban-rosszban kitart mellette már évek óta. A kapcsolatukat megedzette az idő, ám a vetélésre semmi sem készíthette fel a fiatalokat. Britney ugyanis nem sokkal a várandósság bejelentése után elveszítette babáját.

Ilyen hangulatban készültek az esküvőre, amelyet titokban szerettek volna megtartani. A sajtó azonban megtudta, hogy mikor és hol készül kimondani a sztárpár a boldogító igent, és megszellőztették a nagy nap időpontját. Az esküvőről az énekesnő családja is az újságokból értesülhetett, ugyanis Britney sem a szüleit, sem a húgát nem hívta meg a lagzira. Az eseményen csak a legszűkebb baráti kör volt jelen, köztük Madonnával, Paris Hiltonnal és Selena Gomezzel.

Alig pár napig volt házas Britney és első férje, Jason Alexander Forrás: Getty Images/Filmmagic/Enos Solomon - AFP

Volt azonban egy váratlan vendég is az esküvőn. Feltűnt ugyanis Britney Spears exférje, Jason Alexander, akit a biztonsági őröknek kellett ártalmatlanítaniuk. Alexander ugyanis betört az esküvő helyszínére, randalírozott és élő Instagram-videóban közvetítette, miként próbálja szabotálni a nagy napot. A rendbontás miatt Jasonnek bíróság elé kellett állnia, és hamar megszületett az ítélet az ügyében.

Alexander távoltartási végzést kapott, amely azt jelenti, hogy nem mehet 100 méternél közelebb sem Britney Spearshez, sem Sam Asgharihoz, sem pedig a házaspár otthonához. Ezek mellett három éven át nem birtokolhat semmilyen lőfegyvert sem – írja az etonline.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.