Britney Spears exe betört az énekesnő lagzijára: a biztonságiak teperték földre a hívatlan vendéget

lagzi esküvő Sam Asghari Jason Alexander Britney Spears botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős énekesnő kezét még tavaly kérte meg párja, a színészként dolgozó Sam Asghari. A frigyet azonban nem nézte jó szemmel Britney Spears édesapja, aki hosszú éveken át volt lánya gyámja. Mivel Britney tavaly felszabadult, és ismét ura saját életének, már senki sem akadályozhatta meg abban, hogy feleségül menjen szíve választottjához.

Egy valaki azonban mégis megpróbálta szabotálni az esküvőt.

Britney Spears és Sam Asghari csak azután szerették volna nyilvánosságra hozni a nász hírét, miután rendben lezajlott a ceremónia. A sajtó azonban megneszelte, hogy titokban készül házasodni a fiatal pár, és címlapon hozták le az anyagot, miszerint az énekesnő saját családját sem hívta meg a lagzira. Szűk baráti körben, szülei és testvére nélkül mondta ki a boldogító igent.

Britney Spears és férje, Sam Asghari Forrás: Getty Images for GLAAD/J. Merritt

Szinte borítékolható volt, hogy botrányos lesz az esküvő, ám arra kevesen számítottak, hogy Britney első férje csinálja majd a balhét. Az énekesnő még 2004-ben ment hozzá gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, ám a frigy nem tartott sokáig. Amint az énekesnő stábja megneszelte, milyen őrültséget követett el a sztár, azonnal érvényteleníttették a házasságot, mivel szerintük Britney nem volt beszámítható állapotban.

A kapcsolat mindössze 55 óráig tartott, de mégsem ez a valaha volt legrövidebb celebházasság. Ha érdekel ki tartja a rekordot, kattints ide!

Jason Alexander és Britney Spears Forrás: Northfoto

Britney Spears ezúttal teljes tudatában volt annak, mit csinál és a rajongók is örülnek annak, hogy Sam oldalán végre rátalált önmagára és a boldogságra. Sokan azt hitték, hogy az énekesnő családja jelenik majd meg az esküvő helyszínén, ám nem a szülők, hanem első exférje, Jason Alexander tört be a lezárt területre. A férfi élőben közvetítette az interneten, ahogy szobáról szobára járkálva keresi az énekesnőt, és végül a fegyveres biztonságiaknak kellett ártalmatlanítaniuk a háborgót – számolt be az esetről a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.