Mégsem öngyilkosság volt? Britney Spears nagymamáját saját nagyapja ölhette meg

Forrás: AFP/Valerie Macon -
gyilkosság Jamie Spears June Austin Spears öngyilkosság Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen sötét dolgok láttak most napvilágot Britney Spears családjáról. Egy nemrég megjelent cikkben több rokon is azt állítja: nem biztos, hogy az énekesnő nagymamája öngyilkos lett.

Britney nagymamája, Emma Jean Spears 1966-ban végzett magával, nem sokkal azután, hogy elveszítette második, akkor háromnapos gyermekét. A nő egy puskával kiment a kisfiú sírjához és öngyilkos lett. Nem ez volt az első alkalom, hogy megpróbálta eldobni magától az életét, de addig mindig sikerült megmenteni őt.

A New York Magazine friss cikke alapján azonban elképzelhető, hogy mégsem öngyilkosság történt. A lap megszólaltatta a Spears-család több tagját is, akiknek a beszámolójából kiderült, hogy a nagypapa igazi zsarnokként uralkodott a családján. Szigorú és kegyetlen szülő volt, akitől viselkedését örökölhette fia, Jamie is, a híres énekesnő édesapja.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az újságnak nyilatkozó egyik rokon, – aki kérte, hogy a nevét ne említsék – azt mondja, közvetve a nagypapa okozta a nagymama halálát, a férfinek ugyanis gonosz természete volt. Ezt egy korábbi nyilatkozat is megerősíti, melyben a nagynéni kifejti, June-nak így vagy úgy, de köze volt a tragédiához, még ha nem is ő maga húzta meg a ravaszt.

A lap megkereste az érintetteket, de nem nyilatkoztak, ellenben Britney Spears pár nappal később egy posztban reagált az ügyre:

– idézte az énekesnőt az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.