Véget ért az Ázsia Expressz 3. - Ők nyerték meg a játékot

nyertes VV Moh Halastyák Fanni TV2 Szlépka Armand Ázsia Expressz 3 Nemazalány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Gyebnár Csekka azonnali orvosi segítségre szorult, állapota súlyossá vált. Orvost kellett hívni hozzá, aki vesegyulladást állapított meg. Mérai Kata és Csekka így nem tudta folytatni a versenyt.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka visszalépett a döntőtől, így a végső hajszára helyettük Szlépka Armand és Halastyák Fanni, azaz Nemazalány mehetett. Armand elmondta, kettős érzések kavarognak bennük, mert nagyon sajálják Csekkát, de közen meg jó érzés számukra, hogy kaptak egy újabb esélyt a döntőben a kiesésük után.

Mérai Kata megígértette Fannival, hogy azt az erőt, amit ők a döntőbe tette volna, azt elviszi magával. Úgy tűnik ezt be is tartotta, az Ázsia Expressz 3. győztesei Nemazalány és Szlépka Armand lettek, legyőzték Kiss Ernő Zoltot és Nyári Darinkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.