Meglepő választás: lányát kérte fel asszisztensnek Angelina Jolie

színésznő színházrajongás Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie Marcheline Bertrand
Lányát, a 15 éves Vivienne Jolie-Pittet választotta asszisztensének Angelina Jolie a The Outsiders című Broadway-produkció idejére. 

Angelina a döntését úgy indokolta, hogy azért Vivienne lett az asszisztense, mert úgy véli eltökélt, szorgalmas és tehetséges.

"Viv anyámra emlékeztet: nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támogassa a művészeket. Nagyon komolyan foglalkozik a színházzal, és keményen dolgozik, hogy a lehető legjobb tudása szerint működjön közre a produkcióban" - idézi Jolie-t a PageSix.

Jolie édesanyja, Marcheline Bertrand színésznő és producer volt, 2007-ben halt meg.

Vivienne színházrajongása egyébként kislánykorában kezdődött, Angelina azóta viszi magával előadásokra.

A minap ritka pillanatot sikerült megörökítenie a lesifotósoknak Kaliforniában: Angeline Jolie és Brad Pitt gyerekeit. A 19 éves Pax, a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh és a 14 éves Knox töltöttek együtt egy kis minőségi időt. Ahogy az a fotókon jól látható, a testvérek kávézással kezdték a programjukat, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában: nevetgéltek, beszélgettek és sétálgattak Kalifornia utcáin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.