Ritka pillanat: így mulattak együtt Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant -
Brad Pitt Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie gyerek
Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeit lencsevégre kapták Kalifornia utcáin. 

Ritka pillanatot sikerült megörökítenie a lesifotósoknak Kaliforniában: Angeline Jolie és Brad Pitt gyerekeit. A 19 éves Pax, a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh és a 14 éves Knox töltöttek együtt egy kis minőségi időt. Ahogy az a fotókon jól látható, a testvérek kávézással kezdték a programjukat, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában: nevetgéltek, beszélgettek és sétálgattak Kalifornia utcáin.

Ezen az eseményen szintén majdnem az összes gyereke megjelent Angelina Jolie-val: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, and Knox Jolie Pitt Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant

A csapat azonban nem volt teljes, hiszen az egykori házaspárnak összesen hat gyereke van: Maddox és Vivienne ezúttal nem vettek részt a közös programban. A testvérekről készült fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.