Szexi örmény fiút szemelt ki magának Tóth Gabi: az énekesnő már attól elalélt, ahogy bemutatkozott

Tóth Gabi Szologhjan Edgar Sztárban Sztár leszek!
A Sztárban sztár leszek!válogatójában feltűnt egy szexi örmény származású fiú, Szologhjan Edgar, akit a zsűri minden tagja magáénak akart - Tóth Gabi is. 

Szologhjan Edgar John Newman Losing sleep című dalát énekelte el a vasárnapi válogatóban, de Tóth Gabit már azzal lenyűgőzte, ahogyan a saját nevét kimodta. Az énekesnő majdnem elalélt, és megkérte Edgart, hogy mutatkozzon be még egyszer.

Az előadás után minden mester magának akarta a fiút, és mivel nem tudtak megegyezni, Edgar maga dönthetett, hogy kivel szeretne dolgozni. A választása Majkára esett, aki boldogan fogadta a döntést annak ellenére, hogy a fiú zöld-fehér szettben jelent meg a válogatón, Majka pedig Újpest drukker.

Majka és Tóth Gabi a szombati válogatón nagyon összeveszett, minden eddiginél nagyobb vita pattant ki közöttük. A balhé kiindulópontja az volt, hogy az énekesnő szóvátette, hogy Makja minden esélyes versenyzőt lecsap a kezükről. Gabi végül kiviharzott a stúdióból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.