Briliáns elmék színésznő Meghan Markle Suits Harry herceg
A legfrissebb információk szerint a sussexi hercegné mégsem vállal szerepet a sok évadon át sikeres Suits című jogi drámába.

Már korábban felröpentek a pletykák, hogy Meghan Markle visszatérne a színészethez. Úgy tudni, nyitott kapukat döngetett, az egyik ügynökség le is szerződtette, ráadásul  hamarosan indul a Briliáns elmék spin-off sorozata, a hírek szerint a készítők szerették volna, ha Meghan Markle újra szerepelne benne. 

Meghan Markle még az eljegyzése előtt lépett ki a Briliáns elmék című sorozatból. A hercegné Rachel Zane-t alakította, akit végül úgy írtak ki, mintha a férjével Seattle-be költözött volna. Meghan főnöke elárulta, hogy a forgatások utolsó időszaka nem ment mindig zökkenőmentesen, mert a brit királyi család több alkalommal beleszólt a sorozat alakulásába. 

Úgy tudni, nem csupán szerepet szántak volna neki az epizódokban, de producerként is részt vehetett volna benne, de a legfrissebb információk szerint visszautasította a lehetőséget, holott részenként minimim 70 millió forintnak megfelelő összeget is kaphatott volna - írja a Daily Mail nyomán a Ripost

Jólértesültek már januárban sejtették, hogy Markle neve nem szerepel majd az új epizódok stáblistáján, ugyanis a Briliáns elmék sztárjai megjelentek a Golden Globe-gálán, de a hercegné ekkor sem tűnt fel a színpadon.

Meghan Markle Suits (Season 5)
Meghan Markle a Suitsban Rachel Zane-t alakította.
Forrás: AFP/USA Network Media

Korábban nagy port kavart, hogy kulisszák mögött készült felvételeket osztott meg volt színésztársa Patrick J. Adams Meghan Markle-ról. Harry herceg pedig életrajzi könyvében írt arról, hogy amikor megismerkedett Meghannel elkövetett egy nagy hibát, ugyanis rákeresett az akkor színésznőként ismert kedvese korábbi munkáira. Így talált rá azokra a jelenetekre, melyekben Meghan, pontosabban az általa alakított karakter intim viszonyba kerül egy másik szereplővel, ami nagyon rosszul érintette

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.