Bradley Cooper és Gigi Hadid: már nem titkolják kapcsolatukat

PREMIUM EXCLUSIVE: Gigi Hadid and Bradley Cooper Are All Smiles Stepping Out in New York City
Northfoto - TheImageDirect.com
szerelem csók Gigi Hadid párkapcsolat Bradley Cooper
A találgatásoknak vége! A 28 éves modell, Gigi Hadid, és a 49 éves Bradley Cooper egy párt alkot. Ezt több nyilvános csókkal is megerősítették.

Hadid és Cooper viszonyáról már tavaly óta találgatnak, de eddig egyikük sem erősítette meg vagy cáfolta a hírt. Akkor is lesifotósok kapták őket lencsevégre, ahogy most is. A sztárpár egy New York-i étteremben vacsorázott, és elcsattan köztük több csók is. Baráti körben voltak, nem zavartatták magukat, úgy tűnik, már nem olyan fontos számukra, hogy titkolják a szerelmüket. A vacsoráról is kéz a kézben távoztak.

A Page Six azt írja, Cooper hosszú távra tervez Gigivel, egy házat is vett magának a modell otthonának közelében.

Gigi Hadid 2015-ben kezdett randizni a One Direction együttes tagjával, Zayn Malikkal. 2020 szeptemberében megszületett a kislányuk, akit Khai Hadid-Maliknek neztek el. 2021 októberében írtak a lapok először arról, hogy végleg szakítottak. A kapcsolatuk többször zátonyra futott, de Giginek végleg betette az ajtót, amikor Malik megütötte az édesanyját, Yolanda Hadidot. Az asszony sokáig fontolgatta, hogy fel is jelenti a férfit.

Bradley Cooper 2019-ben vált el Irina Shayk modelltől, öt évig voltak együtt. A pletykák szerint Lady Gaga miatt került válságba a kapcsolatuk, állítólag a Csillag születik című film forgatásán nagyon összemelegedtek. Közös gyermekük, Lea miatt sokáig próbálták helyrehozni a dolgokat, de nem jártak sikerrel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.