Csúnya válása után újra rátalálhatott a szerelem Kevin Costnerre: megtörték a csendet

Kevin Costner
Getty Images - Alberto E. Rodriguez
kapcsolat válás énekesnő kevin costner
Úgy tűnik, hogy Kevin Costnernek sikerült boldogságra találnia: egy amerikai énekesnővel melegedtek össze. A közös barátaik nagyon izgatottak az új kapcsolat miatt.

Úgy tűnik, hogy a 69 éves Kevin Costnernek sikerült túllépnie azon, hogy véget ért a házassága,  ugyanis egy énekesnővel hozták hírbe. A róluk szóló pletykák aztuán röppentek fel, hogy a színész a 49 éves énekesnővel, Jewellel együtt jelent meg tavaly decemberben a nő alapítványának adománygyűjtésén. Az akkor közzétett fotókon Kevin Costner az énekesnő derekát karolja éppen át, majd egy csoportképen is együtt pózoltak. 

Jewel amerikai énekes, dalszerző, gitáros, producer és színésznő. Eddigi pályája során négy alkalommal jelölték Grammy-díjra, albumait több tízmilliós példányszámban adták el szerte a világon.

Nem sokkal azután, hogy a fotók megjelentek, egy bennfentes elmondta, hogy a pár már egy ideje titokban randizik. Jewel nagyon is része a country és a western világának, amit Kevin Costner nagyon szeret, vagyis közös pontjuk már biztosan van, ráadásul már régóta ugyanazokban a társasági körökben mozogtak. 

"Néhány közös barátjuk azzal viccelődik, meglepő, hogy nem jöttek össze évekkel ezelőtt"

 - mondta a bennfentes.

Jewel, amerikai énekesnő, Kevin Costner állítólagos új szerelme
Jewel, Kevin Costner új szerelme
Forrás: Getty Images

"Kevin csak sodródni akar az árral - és Jewel is. De mindenki egyetért abban, hogy Jewelben egy igazi kincset talált, és hogy ez a kapcsolat valami nagyon különlegesnek ígérkezik".

Jewel ráadásul nemrég nyilatkozott is Kevin Costnerről:  "Ő egy nagyszerű ember" - mondta elpirulva, és hozzátette, hogy "a közvélemény rajongása egyértelműen intenzív."

Costner és Jewel románcára hónapokkal azután bontakozott ki, hogy a színész és volt felesége, Christine Baumgartner - akit 2004-ben vett feleségül - 2023 szeptemberében, egy négy hónapos jogi csatározás után véglegesítették válásukat

"A luxusélet a gyerekek DNS-ében van" - Erre hivatkozva kér hatalmas összegű gyerektartást Kevin Costner exe

Kevin Costner elhidegült felesége, Christine Baumgartner szerint a színésszel közös gyerekei megérdemlik a magas összegű gyerektartást, mert a fényűző élet „a DNS-ükben van". Az elképesztő indoklást az asszony ügyvédje a csütörtöki tárgyaláson elő is vezette. Az asszony akkora összeget szeretne kapni, ami biztosítja a gyermei számára a megszokott életszínvonalat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.