"A luxusélet a gyerekek DNS-ében van" - Erre hivatkozva kér hatalmas összegű gyerektartást Kevin Costner exe

Forrás: AFP/Patrick T. Fallon -
Christine Baumgartner gyerektartás luxus Kevin Costner válás
Kevin Costner elhidegült felesége, Christine Baumgartner szerint a színésszel közös gyerekei megérdemlik a magas összegű gyerektartást, mert a fényűző élet „a DNS-ükben van". Az elképesztő indoklást az asszony ügyvédje a csütörtöki tárgyaláson elő is vezette. Az asszony akkora összeget szeretne kapni, ami biztosítja a gyermei számára a megszokott életszínvonalat.

Baumgartner ügyvédje a meghallgatáson felsorolta az összes iskolán kívüli tevékenységet, amiben a Costner-gyerekek részt vesznek, majd azt is sorra vették, hogy eddigi lakóhelyükön - ahonnan el kellett költözniük - milyen luxusban volt részük, mi mindent tudtak ott csinálni. "A Santa Barbara-i otthonhoz tartozott egy röplabdapálya, egy hatalmas kert, egy végtelenített medence, és két vendégház is."
Christine azt is részletezte a bíróságon, hogy az anyagi helyzetük romlása hogyan befolyásolná a gyerekek életét.

Tovább gyűrűzik Kevin Costner válási botránya Forrás: AFP/Patrick T. Fallon

Az egykori táskatervező havi 161,592 dollárt (kb. 57 millió forint) szeretne kapni, a színész azonban csak 60,000 dollárt (kb. 21 millió forint) akar fizetni. Jelenleg Costnernek 129,000 dollárt (kb. 45,5 millió forint) kell fizetnie a három gyermeke után, ezt az összeget kevesli a nő, a színész pedig sokallja.

Christine bírósági beadványa szerint azonban a törvényszéki szakértők megállapították, hogy Costner vagyona 2021-ben és 2022-ben 19.248.467 dollár volt, tehát havi 1.604.039 dollár, ebből pedig bőven futja neki az igényelt gyerektartásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.