Meztelenül pózol Paris Hilton: érzéki fotókon mutatta meg idomait

Los,Angeles,-,Nov,15:,Paris,Hilton,Arrives,For,The
Shutterstock/Copyright (c) 2019 DFree/Shutterstock. No use without permission. - DFree
Paris Hilton botrányhősnő meztelen
Bár kétgyermekes anyaként eddig sokkal visszafogottabb volt, kendőzetlen fotóival most ismét kiverte a biztosítékot a sztár.

43 évesen sem szégyelli a testét Paris Hilton. A kétgyermekes családanya ledobta a textilt, és érzéki fotókon pózolt a Flaunt magazinnak. A címlapon is bátran megmutatta tökéletes vonalait: ruha helyett csupán egy fekete napszemüveget és látványos ékszereket visel.  

A dúsgazdag örökösnő a magazin belső képein is elég bevállalós: fehérneműben, átlátszó pólóban és necc harisnyában pózol. A fotózás mellett pedig interjút is adott a magazinnak, amelyben többek között arról vallott, hogy a korábbi csalódásai, fájdalmai és traumái hatására falakat húzott maga köré, és nem engedett senkit közel a szívéhez. Egyedül a férje, Carter Reum volt az, akinek végül sikerült ezeket a falakat ledönteni.  

Paris Hilton tavaly kiadott egy könyvet is, melyben kendőzetlenül vall az életéről. Saját bevallása szerint azért döntött amellett, hogy megírja memoárját, mert úgy érezte, hogy senki nem ismeri valójában. „Az életem nagy részében a karrieremről mások meséltek, akik úgy ábrázoltak és láttattak, ahogy ők akartak. Senki sem tudta, ki vagyok valójában, miken mentem keresztül, és hogy van egy a páncélom, amit magam köré építettem.” 

A sztár nemrégiben végre második gyermekét, a kis Londont is megmutatta, de sokáig várt azzal, hogy a nyilvánosság elé tárja a kislányáról készült képeket. Keserű tapasztalatokat szerzett ugyanis akkor, amikor kisfiáról posztolt fotót a közösségi médiában. Szerencsére gyermekei nagyon jó testvérek, így Paris igazán szerencsés anyukának tartja magát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.