daganatos betegség ízérzékelés mellékhatás III. Károly király
Vilmos és Harry herceg édesapja egy hivatalos rendezvényen, egy veterán katonának mesélte el, milyen mellékhatása van a kezelésnek, amit a rákbetegsége miatt kapott.

III. Károly az Army Flying Museumban tett látogatást a napokban, ahol egy veterán katonával is beszélgetett. A katona elmesélte az uralkodónak, hogy nemrég őt is daganatos betegség miatt kezelték, és ennek következtében elvesztette az ízérzékelését. Károly erre azt mondta: ő is pont így járt. Azt nem mondta el a katonának sem, hogy milyen rákkal küzd, és azt sem, hogy a kezelés mellékhatása elmúlt-e, vagy még mindig tart.

III. Károly
III. Károly a rákkezelések mellékhatásától beszélt.
Forrás: Getty Images

III. Károly visszatért a munkához

III. Károlynál a prosztata-megnagyobbodásával összefüggő vizsgálatok során diagnosztizáltak rákos megbetegedést. A kezeléseket február elején kezdték, akkor vissza is vonult a nyilvánosságtól, de már visszatért hivatalos teendőihez. A király betegségének híre nemcsak az Egyesült Királyságot, hanem az egész világot megrázta. A betegséggel kapcsolatban csak annyit tudni, hogy korai stádiumban vették észre az orvosok, a gyógyulási esélyek nagyon jók. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.