Nem vált el egymástól szakításukkor Bodrogi Gyula és Voith Ági: a színész elmondta, mi ennek az oka

Bodrogi Gyula
Origo/Talán Csaba -
születésnap bodrogi enikő Törőcsik Mari Bodrogi Gyula Voith Ági
2024-ben többen is kerek születésnapot ünnepelnek a Bodrogi családban: Bodrogi Gyula 90, Voith Ági 80, Bodrogi Enikő pedig 20 éves. A nemzet színésze ennek apropóján betekintést engedett a magánéletébe.

„Nagyon ritkán van lehetőségünk így összeülni, javarészt ünnepekkor van együtt a család: születésnapokon, karácsonykor, húsvétkor. Inkább szűk családi körben szoktunk ünnepelni, nem tartunk nagy bulikat. Kicsi a család, de azért mindig elmegyünk valahová közösen. Megengedjük, hogy minket ünnepeljenek, de nem várjuk el” - idézi a hot! magazint a Bors

Az idei év különleges, hiszen én kilencvenéves leszek, Ági nyolcvan, Enikő pedig húsz! Lassan én vagyok a legöregebb a szakmában, az uno­káim pedig a legfiatalabbak. Három színházban is köszöntenek, nem is beszélve a vadászokról! Nem szeretem ezt a kilencvenes számot. Sajnos nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok. Helyette azt válaszolom: '1934-ben születtem, tessék kiszámolni!'

– nyilatkozta Bodrogi, aki azt is elárulta, hogy Voith Ágival - aki korábban már beszélt a színésszel való töretlen barátságáról - a szakításukkor nem adták be a válókeresetet, így hivatalosan a mai napig házasok, annak ellenére, hogy a színművész már évtizedek óta Vass Angéla párja. Hozzátette, egyszer vált hivatalosan, mégpedig Törőcsik Maritól, de vele is a színésző élete végéig jóban maradtak. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.