Nők, akik túl messzire mentek a szépségért

botox túlzás szépség plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő szeretne szép, vagy még szebb lenni, de míg a legtöbben a sminkes vagy a fodrász kezei alatt változunk át, vannak, akik nem érik be ennyivel. Ismerkedj meg öt olyan nővel, akik szépek akartak lenni, de túlbuzgóságuk miatt inkább szánalom vagy nevetség tárgyává váltak.

1. Patricia Krentcil, a szoláriumfüggő anya

A 44 éves, New Jersey-i nő nemrég azzal került a bulvárlapok címlapjára, hogy a szoláriumba magával cipelte ötéves kislányát, akinek vele együtt kellett barnulnia. A fehér bőrű, vörös hajú gyerek bőrén olyan látványos égési sérülések keletkeztek, hogy azokat az óvónő is észrevette. Gyermeke veszélyeztetése miatt a rendőrség őrizetbe vette a nőt, aki azt állította, soha nem szoláriumoztatta a lányát. A szakértők szerint viszont biztos, hogy nem napfény okozta az elváltozásokat. A szoláriumfüggő nő nem most kezdte a "szakmát", egykori osztálytársai az eset után azt nyilatkozták a sajtónak, hogy Patricia már a középiskolában is "lökött volt", és "volt valami furcsa benne". Már a középiskola első évében is mániásan barnította magát, de akkor még a mesterséges barnulás helyett a természetes napfényt választotta. A legmegdöbbentőbb a történetben mégis az, hogy Patricia szerint azért mártották be a rendőrségen, mert ő szép, ők pedig rondák és irigyek rá.

Northfoto
Northfoto

2. Jenny Lee, az élő Barbie baba

Mindenki szeretne boldog, szép, sikeres vagy gazdag lenni, és ezeket valamilyen módon szeretné is elérni. Vannak olyan emberek, akik "útközben" egyre inkább eltávolodnak valódi önmaguktól és nem azt látják a tükörben, akik valójában. Sokan emiatt a plasztikai sebészeteken kötnek ki. A csak élő Barbie babaként ismert, texasi születésű, most 36 éves Jenny Lee sosem volt csúnya lány, sőt! A középiskolában az osztály legszebb lányának választották, neki viszont más álmai voltak: a világ legszebb lánya akart lenni. Már csak azért is, mert első férje rendszeresen piszkálta azzal, hogy a mellei túl kicsik és az orra sem szép. Mondanunk sem kell, a plasztikai műtétek után Jennyre sokkal többen felfigyeltek, ami miatt viszont a férj lett féltékeny. Jennyt viszont innentől kezdve már nem lehetett megállítani: egyes források szerint 30, más források szerint 44 plasztikai műtétet végeztetett magán (ezek közül négyet csak az orrán), hogy végre úgy nézzen ki, ahogyan szeretne.

jennylee.tv
jennylee.tv

3. Valeria Lukyanova, az igazi Barbie baba

Jenny Lee-nek követői is akadtak szép számmal, akik az internet korában nem maradnak láthatatlanok. Egyikük a 21 éves orosz Valeria Lukyanova, aki nemcsak az arca, a kék szeme és a platinaszőke haja miatt néz úgy ki, mint egy Barbie baba. Lehetetlenül vékony dereka mellé dús és feszes mellek társulnak, amelyeket valószínűleg sokkal inkább a plasztikai sebészeknek, semmint a genetikának köszönhet. Túlzott tökéletessége miatt egy ideig az is téma volt, hogy a lány nem is létezik valójában, és az egész egy átverés. A lány Facebook-oldalán viszont vannak olyan képek, ahol látszik, hogy valódi személyről van szó, aki a megszólalásig hasonlít a szőke babára.

vk.com
vk.com

4. Jocelyn Wildenstein, az oroszlánfejű nő

A svájci születésű, 72 éves Jocelyn Wildensteint sem kell félteni, ha plasztikai műtétekről van szó! A nő 1999-ben vált el dúsgazdag férjétől, de addig mindent megtett, hogy tetsszen neki és ne hagyja el. Többek között rengetegszer feküdt kés alá, hogy minél macskaszerűbb legyen az arca, a férfi ugyanis imádta ezeket az állatokat. Amikor Mr. Wildenstein először meglátta felesége átoperált arcát kicsit sem tetszett neki a látvány, főleg, hogy alig ismerte fel. A nő ezzel szemben egyre jobban szerette azt az arcot, amelyik a tükörből nézett vissza rá. Egyszer azt nyilatkozta, pontosan ilyen akart lenni. A férjét viszont így sem sikerült megtartania: miután ágyban találta egy 19 éves orosz modellel elvált tőle és rengeteg pénzt húzott ki belőle.

AFP
AFP

Kattints a képre és nézd meg a többi túlplasztikázott sztárt!

5. Jacqueline Koh, az élő mangalány

A 29 éves szingapúri divattervezőnek tíz plasztikai műtétbe és körülbelül 136.000 dollárjába fájt, hogy tökéletesen jól érezze magát a bőrében. Bár a lánynak nem volt célja, hogy a japán rajzfilmekben látható lányokra hasonlítson, végül nagyon is olyan lett. A 160 centi magas, 48 kilóra fogyott lány többek között megoperáltatta az állát, az orrát keskenyebbre faragtatta, és megműtette a szemeit is. Koh állítása szerint még mindig nem teljesen elégedett, de már sokkal jobban érzi magát, mint korábban. A lány naponta rengeteg e-mailt kap olyan nőktől, akik szintén szeretnék magukat megműttetni, ő pedig őszintén válaszol is a kérdéseikre. "Biztos vagyok benne, hogy rengeteg híresség, modell, színésznő vetette alá magát különböző beavatkozásoknak. Csak azért, mert én őszinte vagyok ezzel kapcsolatban, nem leszek rosszabb ember" - írta az őt ért kritikákra.

jacquelinekoh.com
jacquelinekoh.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.