Felismerhetetlenre botoxolták az elnök egykor csodaszép feleségét

botox Carla Bruni elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carla Bruni az utóbbi évek szépészeti műtétei után ma már csak árnyéka egykori önmagának.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!


Úgy tűnik, az egykor gyönyörű modell képtelen megbirkózni az idő múlásával, ezért fordult a plasztikai sebészekhez. Carla Bruni azonban túlzásba vitte a botoxkezeléseket, mert mára már teljesen eltorzult az arca.

AFP
AFP

Carla Bruni 2003-ban és 2012-ben
Kattints a képre és nézegess túlplasztikázott híres férfiakat!

A francia elnökválasztások miatt mostanában egyre nagyobb figyelem irányul Nicolas Sarkozyre és nejére, Carla Brunira. Valószínűleg ezért is érezte úgy az egykori modell és reklámarc, hogy mindenképp fiatalosnak kell tűnnie a fotókon. Amikor négy éve, 2008-ban feleségül ment Sarkozyhez, még valóban üde és szép volt, most azonban az arcával ijesztgetni lehetne a kisgyermekeket. "Carla agyonbotoxoltatta az arcát, ez már túl sok! Olyan az arckifejezése, mintha mindig meg lenne lepődve, pontosan úgy fest mint, egy mókus. Feltöltette a ráncait, ez nem kérdés, a végeredmény azonban teljesen természetellenes lett" - vallotta Carla képeit nézegetve a neves hollywoodi specialista, dr. Ben Behnam.

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.