Könnyes búcsú a kiselefánttól

Asha ormányos kiselefánt állatkert távozik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak most született a budapesti állatkert legújabb büszkesége, Asha, a kiselefánt, de máris kiderült, hogy mennie kell. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis része lesz az európai tenyészprogramnak. Így sajnos búcsút kell vennünk tőle.

Kisormányos nélkül maradunk. Kiderült, hogy hároméves kora körül elviszik Magyarországról a Valentin-napon született kiselefántot, Ashát - írja a BorsOnline. Korábban egyébként arról volt szó, hogy ha az elefántborjú nőstény lesz, akkor itt maradhat Budapesten. A négylábú azonban mégis része lesz az európai tenyészprogramnak.

Forrás: MTI/Kovács Attila
Forrás: MTI/Kovács Attila

Ha nem szeretnél lemaradni a tüneményes állatról, akkor érdemes időben meglátogatnod! Azt még nem tudni, hogy hova kerül, és ki lesz a házastársa, ha majd ivarérett korba lép. Több európai állatkerttel, köztük a koppenhágaival is tárgyalnak a kérdésről.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.