színésznő Cseke Eszter Monte Carlo fesztivál filmszerep Arany Nimfa-díj Ónodi Eszter On The Spot Deák Krisztina S.Takács András Aglaja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taroltak a magyarok Monte-Carlóban! Ónodi Eszter kapta a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjat az 53. Monte-carlói Arany Nimfa televíziós fesztivál záróünnepségén 2013. június 13-án. A nagy győztes az Aglaja című Deák Krisztina-film lett. De nyert az On The Spot gázai filmje is.

Deák Krisztina Aglaja című alkotása remekelt a Monte-carlói Televíziós Fesztiválon. Mindhárom kategóriában, amelyikben jelölést kapott elnyerte az Aranynimfát, így a legjobb tévéfilm, a legjobb rendező, valamint a legjobb női főszereplőnek járó díjat is. Ezen kívül a monacói Vöröskereszt különdíját is Deák Krisztina vehette át csütörtök este, aki így négy díjjal térhetett haza - írja az origo.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Ónodi Eszter színésznőt pedig az Aglaja című filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjjal jutalmazták Monte-Carlóban. Ahogy a Life.hu is megírta, a híresség csak a díjátadóra ért ki, a monacói II. Albert herceg fogadására nem ért oda.

Az idei fesztiválon a dokumentumfilmes kategória díját az On the Spot gázai filmje nyerte el, amelyet Cseke Eszter és S. Takács András készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.