sírógörcs VV Alekosz VV Gigi VV Olivér büntetés plasztikcica VV Zsófi VV Jerzy Való Világ 4 VV Szandika mangalica lovaglás esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandikának "elgurult a gyógyszere": a szőke ciklont megviselte, hogy leesett a lóról, és ez majdhogynem 24 órára ismét kivonta őt a forgalomból. Az ügyet túldramatizálta, és többször sírógörcsöt kapott.

Szandikát ledobta a ló

A villalakók kollektívan letekertek 200 km-t a szobakerékpáron, amiért jutalomban részesülhettek. Két program közül lehetett választani: gokartozás vagy lovaglás. Az utóbbin Éva, a lovak szerelmese, Szandika, Jerzy és Anikó vett részt. A plasztikcica azonban egy váratlan pillanatban leröpült a lóról, és a frászt hozta Évára, amikor is az eset után hirtelen "elvágtázott" szégyenében. Jerzy próbálta megfékezni "Szandibandit", hogy ne rohanjon ki a világból.


Őrült mangalicakergetés

A lovasok táborának ismét lehetősége volt a "villadella" gyarapítására. A mangalicák nyakában lévő szalagokat kellett megszerezni, amiket később beválthattak játékpénzre. Nagyon helyesek és egyszerre komikusak voltak, ahogy a villalakók a mangalicák után vetődtek az elkerített karámban.

Szandika megállás nélkül zokogott

Miután a lovagló brigád visszatért a luxusbörtönbe, társaik kedveskedtek nekik egy rögtönzött helyszíni tudósítással. A plasztikcicát a történet felelevenítése nagyon érzékenyen érintette, és ismét sírógörcsöt kapott. Nem tudja feldolgozni, hogy ledobta a ló, és úgy érzi, abban is csődöt mondott, amihez valóban ért. Hűséges barátja, Oli nem értette meg a nyűgjét, több-kevesebb sikerrel próbálta helyrebillenteni a lelkileg megtört lányt.
Míg Szandika hisztizett, a villa turbékoló párja büntetést kapott a búcsúzáskor váltott forró ölelés és csók miatt, ami Gigi kórházba menetelekor történt. Nem tartották be a 2 méter távolságot, így újabb 48 óráig nélkülözniük kell egymás közelségét.

Okostojás versus Naiva

Itt az ideje, hogy a két szurkolótábor kampányoljon a választottja mellett. Zsófi táborát a Rácz testvérpár, Laci és Anikó hűen erősíti. Viszont a problémás Zsófi nem találja a helyét. Tele van már ideggel, flegmán beszél az őt támogató társaival, és szinte szétzilálja saját csapatát. Lehet, hogy a vesztét érzi?



Az Alekoszt buzdító csapat kiegészült két szépfiúval is: Jerzyvel és Gombival. Olivér pedig kitalálta legjobb barátja kampányszlogenjét, miközben Szandika bemondta az unalmast, és a szobában feküdt ahelyett, hogy segített volna hű barátainak. A többiek ezt nem is hagyták szó nélkül, mivel rosszulesett nekik a szőke plasztikcica viselkedése.

Alek és Zsófi egy ágyban?

A nézők ismét szavazhattak az interneten, így a két párbajozónak az éjszakát a nyugiszobában, kettesben kellett volna eltölteniünk. Igen ám, de Zsófi a háta közepére nem kívánja a görög szoknyapecért, és az utolsó napjait nem a szexre éhes fiúval szeretné eltölteni. Önkényesen kijelentette, hogy nem alszik az érdi biztonsági őrrel, pedig Alekino már fente a fogát Zsófira, hátha "összehoznak valamit". Az álszent lány mindenesetre ejtett pár krokodilkönnyet emiatt és már felkészült az esetleges megtorlásra is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.