VV Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg!"

VV Éva VV Alekosz VV Anikó csótány VV Gigi erőviszony lakáj VV Jerzy párbaj lopás szerepjáték VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek van, közeleg a vasárnapi párbaj. A villában és az udvaron továbbra is jó a hangulat, megy a szerepjáték. Csak néhány megjegyzésből és rövid párbeszédből lehet arra következtetni, hogy hamarosan ismét jön egy párbaj.

Gigi ki akarja csinálni a stúdióban Évát. A törtető lány és Anikó azonban már a következő kiválasztásról tanakodott. Kár így előre rohanni: előbb még Rácz művésznő és Éva meccse jön.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Lopott frissesség

Béci és Jerzy tegnapi villahadjárata folytatódott: most nem ételért ólálkodtak, csupán le szerettek volna tusolni. Végül sikerült is néhány másodperc alatt felfrissülniük. Alekosz, a villalakáj álomba szenderedett, így a srácok könnyen beszöktek a fürdőbe. Anikó mókásan reagálta le a dolgot, játszotta a sértődött szerepét, amit Jerzy természetesen félreértett: szerinte Anikóból előjött a "princess". Tiszta szerencse, hogy Anikó csak tréfált, és Jerzy humorérzéke is a helyén volt.



Sosem látott kupleráj uralkodott a konyhában: mosatlan edények, koszos pultok, de az aluszékony Hippolyt nekilátott a maga komótos kis módján. "Neki jó feleség kell!" - mondta Gigi. Hát persze, ők még mit sem sejtenek Alekosz készülő show-járól, ahova belső információk szerint már több százan jelentkeztek.

Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg"

Jerzy és Gigi beszélgettek. Na persze alapból nem lenne olyan nagy szám, hogy egy pár beszélget, de a villa turbékoló galambjai elég ritkán szoktak eszmét cserélni. Gigi először csak a párbajról nyilatkozott: "Szét fogom savazni!" - milyen kedves. Majd bevallotta Jerzynek, hogy pont mielőtt beköltözött volna, nagyon beindult a biznisz: volt egy munkája például, ahol hoszteszkedésért és kifutón való fel-alá sétálásért 900 eurót akasztott. (Persze sokkal szoftosabb volt a sztori, mint az erotika kiállításos plasztikvagina bemutatása.) Elmondta azt is, hogy csak és kizárólag Béla miatt van itt, mert a testvére ragaszkodott ehhez a lehetőséghez. Rosszkor szakította el a munkájától. "A testemből élek, nem a lelkemet és az eszemet veszik meg" - mondta diplomatikusan.

Csótány a vízben!

Az internetes szavazás alapján a villalakóknak vízibalettozniuk kellett, ám a vidám vízi játékot hamar megzavarta egy betolakodó: csótány vagy lótetű, esetleg ganajtúró bogár - ezek az alternatívák merültek fel a lakókban, s a tegnapi csótánysimogatás után ismét a faunáé lett a főszerep.

Változó erőviszonyok

Anikó, a villa újdonsült úrnője Évát menesztette a házból, neki kellett becuccolni a sátorba. Vitt magával narancsot, uborkát, sonkát, libamájat és minden földi jót, hogy ne legyen olyan puritán a kinti lét.



Alekosz rituálészerűen átruházta Lászlóra a lakáj szerepet, aki mint egy jóllakott méhecske, úgy feszített a csíkos formaruhában. Fizimiskája mosolyogtató volt, ha már a dumája több mint feledhető. Pedig mostanában erőlködik, de valahogy sosem jön össze. Az online szavazás eredményeképp Lacit kell megtréfálniuk a többieknek bolondok napja alkalmából: 46 % nem kevés, úgy fest, mindenkinek feltűnt, hogy Lázár úr savanyú, mint a nagyanyó csalamádéja.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.