Titokban összeházasodott a két hollywoodi sztár

házasság Daniel Craig Rachel Weisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos James Bond-sztár a napokban, titokban házasodott össze szerelmével, a magyar származású Rachel Weisz színésznővel.

A két sztár véghezvitte a lehetetlent: titkos esküvőt tartottak New York-ban. A dolog azért is volt nehezen kivitelezhető, mert mindketten körülrajongott filmcsillagok: Daniel a legújabb James Bond-filmek szívtiprója, felesége pedig a Múmia és Az elszánt diplomata sztárja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az esküvőn a szerelmeseken kívül csak négyen voltak jelen: Daniel lánya, a tizennyolc éves Ella, Weisz négyéves fia, és a pár két barátja. A sztárpár mindössze pár hónapig járt együtt, mielőtt összeházasodtak. Közös filmjük, a Dream House című thriller ősszel kerül az amerikai mozikba. Rachel Weisz korábban kilenc évig élt együtt Darren Aronofsky rendezővel, Daniel Craig korábban már volt házas, és tavaly év végéig jegyben járt Satsuki Mitchell-lel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.