VV5: Kiderült egy újabb titok: Peti szexelt Verával - ezért utálják egymást

VV5 bosszú szex Való Világ valóságshow szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peti a titoklevelében azt állította, hogy sikerült magáévá tennie annak idején Verát, és a pornós lány viselkedése amiatt változott meg, konkrétan a lány beleőrült a féltékenységbe, mert nem viszonozták az érzelmeit. Kinga titka miatt Fecó kelt ki magából, aki aztán még Attilával is jól összeveszett.






Vera és Attila problémamegoldó fogadóórát tartott. Péter volt az első páciens, aki a pornós elviselhetetlen magatartására panaszkodott. A panaszt most sem sikerült megoldani, mert Pufi szóváltásba keveredett a pornóssal. Csaba arra volt kíváncsi, hogy Attila miért viselkedett vele úgy, mintha a kisöccse lenne. Az összeférhetetlen nem kért bocsánatot eddigi viselkedéséért, de leszögezte, hogy egyszer sem akarta megbántani a helyes fiút. Fecó Seherrel akarta rendezni a konfliktusait, ennek orvoslására pedig azt tanácsolta Attila, hogy udvaroljon neki, és szép lassan közelítsen felé, aztán egy idő után csókolja meg. A dumagép meg is tette az első lépést, és egy minyonnal kedveskedett az ágyában punnyadó táncoslánynak.



Búcsúleveleket írtak a kampánystábok tagjai a saját pártfogoltjuknak. Csaba és Fecó versbe szedte Kingához intézett mondandóját, Eszter és Seher pedig egyszerű kedves mondatokba.

Tipp! Lady Gaga borzasztóan néz ki legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)









Kinga visszatérése láttán Eszter itatni kezdte az egereket, de Seherezádé megvigasztalta és biztosította afelől, hogy számíthat majd rá. Attilát felemás érzések kerítették hatalmába Peti kiesése miatt, de azzal nyugtatgatta magát, hogy több ideje lesz magára, mert már nem kell Pufi lelkét ápolgatnia.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Fecó közben arról diskurált Verával, hogy innentől milyen taktikát folytat az összeférhetetlen. Peti titoklevelének felolvasása után a pornós határozottan tagadta, hogy Pufival több is történt köztük egy laza pettingnél. Kinga titkát pedig Fecó tagadta teátrálisan, sőt elárulta a cselszövőnek, hogy Attila többször is ki akarta őt paterolni a játékból. Kinga elmorfondírozott a hallottakon, de a hiszti ezúttal elmaradt.

Tipp! Meglepő győzelmek a Golden Globe-on. Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.