Szex és New York Kim Cattrall Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York Samanthája, Kim Cattrall a népszerű és sikeres képzőművésszel, Clifford Ross-szal randizik.

Mostanában úgy tűnik, révbe értek a Szex és New York sztárjai, hiszen Kristin Davis és Cynthia Nixon is párra lelt. Most pedig Kim Cattrall talált társat egy sármos és gazdag művész személyében. A pár először május elején New Yorkban, egy művészeti vásáron mutatkozott együtt. Három héttel később egy másik partin pedig már kéz a kézben jelentek meg. Ismerősei szerint a férfi nem az a fajta, aki celebekkel randizgat, de valami nagyon megfogta őt az ötvenöt éves színésznőben.

AFP
AFP

A hatvanéves, hihetetlenül gazdag Clifford Ross általában titkosan kezeli a magánéletét. Azt azért tudni, hogy mostanában válik feleségétől, és járt már korábban színésznővel - Anh Duonggal. Cattrall pedig már háromszor volt férjnél, legutóbb 2004-ben vált el, és korábban Bruce Willisszel is kavart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.