Szemétégetőben dolgozik a népszerű magyar énekesnő - Nem tud megélni a zenélésből!

megélhetés Völgyi Zsuzsi Romantic munka szemétégető énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi, a Romantic korábbi énekesnője civil munkára váltott.

A lányt lencsevégre kapták, amint éppen besétál a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Hulladékhasznosító Mű, közismertebb nevén a Szemétégető irodaházába. "Két hete léptem be a céghez, látogatásszervező vagyok, és egyáltalán nem szégyellem a munkám. Közben egy üzleti főiskolára járok, intézményi kommunikáció szakra, mellesleg pedig egy internetes lapnak is írok esküvői témákban. Itt, a cégnél az a feladatom, hogy amikor kezdődik az iskola, akkor megszervezzem, hogy a gyermekek megnézhessék az erőművet" - magyarázta a Blikknek Zsuzsi.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Jelenleg sajnos a zenéből megélni százszázalékosan nem lehet. Persze hétvégente vállalok felkéréseket, még akkor is mennék, ha a Romanticot hívnák, de az kevés. A tehetségkutatók meggyilkolták a szakmát. Vannak olyan, komoly zenei múlttal büszkélkedő családok, amelyek a megélhetésért harcolnak. Csak külföldön lehet boldogulni a zeneiparban, most csak az újak keresnek jól. Én is mehettem volna külföldre, de ennyi idősen inkább úgy döntöttem, hogy itthon szeretnék családot alapítani. Én ide tartozom" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.