Sokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárja

gyilkosság katy perry drog verekedés Russell Brand öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte főbérlőjét, összeverte két szomszédját, majd öngyilkos lett Katy Perry expasija, Johnny Lewis. A férfi vélhetően drogok hatására cselekedett.

Mindössze egy héttel azután, hogy illegális fegyverhasználat és erőszakosság miatti börtönbüntetéséből szabadult, gyilkosságot követett el, erőszakoskodott, majd öngyilkos lett Katy Perry expasija, Johnny Lewis. A 28 éves férfit elsősorban A rocker csajok című filmből ismerheted, amelyben Kristen Stewart és Dakota Fanning oldalán játszott. Szerepelt még A narancsvidék című sorozatban, de játszott még többek között a Helyszínelőkben és a Smallville-ben is. A sztár vélhetően drogok hatása alatt állt. A férfi, aki épp gyermekelhelyezési pere miatt rendkívül rossz idegállapotban volt, hallucinált, beszámíthatatlan állapotban cselekedett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Johnny először lelőtte főbérlőjét, a 81 éves Catherine Chabot Daviest és annak macskáját, ezután összeverte két szomszédját, majd leugrott a ház tetejéről, mert - a drogok hatására - úgy érezte, hogy szupererővel rendelkezik.

Katy Perry és Johnny Lewis 2006-ban alkottak egy párt, még mielőtt az énekesnő összejött volna későbbi férjével, Russell Branddel. "Borzasztóan elszomorít és megdöbbent a halála és mindaz, amit elkövetett" - nyilatkozta Katy az újságíróknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.