Bereczki Zoltán szenvedély Janza Kata színész szerelem Szinetár Dóra szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszabadultak a gátlások a Budapesti Operettszínházban, egyre többen lépnek ki régi, már megunt vagy nem jól működő életükből a színészek közül.

A szakértő szerint a színészek szenvedélyesebben élik a magánéletüket, és ennek köszönhető az, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szétválása után az Operettszínház újabb vezető színésznője is radikálisan változtatott az életén. Kilépett házasságából és egy nála 9 évvel fiatalabb kollégájával szűrte össze a levet.

Nem az Operettszínház hozta nyilvánosságra a 40 éves Janza Kata és 9 évvel fiatalabb kollégája, Szerényi László szerelmét leleplező paparazzófotókat, amelyek meglepő módon egyszerre tűntek fel több bulvárlapban is. "A színház nem avatkozik színészei magánéletébe" - árulta el Lencsó Rita, a teátrum sajtósa.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea


A Life.hu szakembere szerint nem véletlen, hogy a színház színészei ilyen intenzíven élik meg a szerelmi életüket és gyakran választanak új partnert maguknak. "A színészek a színpadon és a magánéletükben is szenvedélyesebbek, mint az átlagemberek. Ráadásul állandóan tökéletességre törekszenek és folyamatosan kíváncsi tekintetek kísérik őket, azonnal leleplezve egy új románcot. Ezért fordulhat elő, hogy a színészek merészebben váltanak partnert és vállalják fel új szerelmeiket, mint az átlagember" - árulta el Rusz Edit szexuálpszichológus, aki szerint azonban Janza Kata döntésében nem játszott közre az a tény, hogy évtizedes barátnője, Szinetár Dóra is nemrég lépett ki párkapcsolatából.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"A nők önfejűen döntenek, akkor változtatnak, ha érzik, hogy eljött a pillanat. Nem valószínű, hogy Janza Kata barátnője hatására lépett volna. Valószínűbbnek tartom, hogy régi párkapcsolata mostanra került olyan mélypontra, hogy már nem látott reményt annak megmentésére."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.