Megijedt a modellkedéstől az ismert műsorvezetőnő

színpad modell műsorvezető félelem D. Tóth Kriszta feladatkör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár szemmel láthatóan lehengerlő határozottsággal lépett új szerepében a speciális lebegő színpadra D. Tóth Krisztina az egyik legnagyobb divatmagazin által rendezett divatnapok megnyitó estjén, a színfalak mögött bevallotta, hogy a modellkedés nem volt számára könnyű feladat. 

A DTK Show műsorvezetője színpadi megjelenésben cseppet sem maradt el színpadhoz szokott kolléganői mögött. Szekeres Nóri csodaszép mosolyával, Görög Zita tökéletes profizmussal vonta magára a figyelmet, Kriszta pedig ragyogó nőiességével vívta ki a nézők elismerését.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!

"Nem vagyok egy izgulós fajta, és sok komoly próbatétel előtt álltam már életemben, de ez a modellkedés feladta a leckét" - nevetett a bemutató után D. Tóth Kriszta. "Minden tiszteletem azoké a lányoké, akik ezt a hivatást nap mint nap, a legnagyobb profizmussal űzik. A csodálatos ruha, amit kifejezetten nekem álmodott a tervező, a kifogástalan smink, a vagány frizura és a barátaim valamint a szervezők támogatása persze segített legyőzni a félelmemet, de maradok inkább a televíziózásnál."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.