Megpofozta zsűritársát az X-Factor mentora

sértés pofon vita X-Faktor Simon Cowell terhesség mentor Mel B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eldurvult egy vita az X-Factor zsűriasztalánál. Mel B rendkívül bedühödött, amikor Simon Cowell kövérnek titulálta az akkor épp terhes énekesnőt. Az egykori Spice Girl viszont nem az a fajta, akit következmények nélkül lehet sértegetni: azonnal lekevert egy pofont szemtelen mentortársának.

Éppen terhes volt az X-Factor forgatása alatt Mel B, ezért előfordult olyan, hogy az éjszakai munkák közepén rendelt magának ennivalót. Ezt azonban mentortársa, Simon Cowell nem nézte jó szemmel. "Megjegyzést tett rám, hogy minek eszem ilyen késői órán. Erre én azonnal visszavágtam, hogy terhes vagyok, tehát megengedhetem magamnak. Erre ő képes volt azt reagálni, hogy szerinte már így is kövér vagyok. Na, akkor eldurrant az agyam és lekevertem egy pofont neki" - emlékezett vissza Mel B, aki azóta sem bánta meg tettét. És bár a pofon tökéletesen indokolt volt, félő, hogy a csípős nyelvéről és bántó stílusáról híres Simont ez sem térítette jobb belátásra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.