Durva körülmények közé kerültek az elkényeztetett hírességek

2012.11.25. 12:06

A VIVA TV sztárjai egy tanyán próbálták túlélni a mindennapokat a legszélsőségesebb körülmények között - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!


A Stáb a tanyán tagjai, Iszak Eszter, Odett, Sanyóca, Fluor Tomi és Eckü egy Mátranovák melletti tanyán kerültek számukra szokatlan körülmények közé. Az összkomfortot egy pajta, szalmaágyak és egy pottyantós vécé jelentik, sőt, fürdőszoba helyett is csak egy teknő áll a rendelkezésükre. Iszak Esztinek volt a legnehezebb megszoknia a vidéki környezetet. Még sohasem volt disznóvágáson, és nem is kellett saját kezével feldolgoznia nyers húsféléket.

Forrás: VIVA TV

"Leginkább az volt furcsa, hogy  hiányoztak az összkomfortos megoldások, hiszen a tanyán nem volt melegvíz, fűtés, angolvécé. Számomra a legérdekesebb mégis az volt, amikor nekünk kellett feldolgozni a csirkét és a disznót. Ilyen élményeim korábban nem voltak, mert eddig sohasem bontottam még csirkét, csak feldolgozva ismertem  a szárnyast, a közértben a hűtőpultból" - nevetett Eszti.

Újra bíróság elé kell állnia Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-stohl-andras-tanukat-gyujthet-a-bvop-jogi-lepesekre-keszul-szalai.html Tavasszal férjhez megy Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-elveszi-tavasszal-dundikat.html Elbocsátották a cégvezetőt - Agyonlőtte három volt munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121122-egy-elbocsatott-cegvezeto-agyonlotte-harom-volt-munkatarsat.html Így még sosem láthattuk őket! Megmutatták igazi arcukat, elgyengültek a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptarfotozas-horgas-eszter-demcsak-zsuzsa.html Sarka Kata szerint Hajdú megcsalta - Hajdú szerint nemhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-megcsalta-hajdu-peter-szerint-nem.html Tatár Csilla kikerekedett, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-tatar-csilla-musorvezeto-hizott-ot-kilot-de-nem-banja.html
Iszak Esztertanyakörülményműsorvezetődisznóvágás