főiskolás korona szépségkirálynő szépségkirálynő-választás Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tizennyolc éves főiskolás diáklány fejére került a legrégebbi magyar szépségverseny, a Miss Hungary koronája. Az albertirsai Kelemen Henrietta előtt most új kapuk, új lehetőségek nyílnak.

Éjfél is elmúlt, mikor tegnap este a Miss Hungary szépségversenyen a szavazatok összeszámlálása után felkerült a korona a tizennyolc éves, főiskolás Kelemen Henrietta fejére. Első udvarhölgye a húszesztendős, győri egyetemista Ötvös Brigitta, másik udvarhölgye pedig egy budapesti diáklány, a tizennyolc éves Makk Andrea lett.

Virág Márton
Virág Márton


Henrietta szülei és barátja, Szilárd a nézőtér hátsó sarkában, feszülten figyelték az eredményhirdetést. Amikor kimondták a győztes nevét, a szülők sírva ölelték át egymást, de még Szilárd szeme sarkában is örömkönny csillogott.
"A szüleim Albertirsán laknak, onnan jöttek el a döntőre. Amint lehet, hazautazom majd, hogy együtt ünnepeljünk.Kimondhatatlanul boldog vagyok, reméltem, hogy dobogós lehetek. A korona mellé másfél millió forintos munkaszerződés és számtalan különdíjat kaptam. De továbbra is a diploma megszerzése a legfontosabb, egy pesti főiskolán kommunikáció szakon tanulok."- újságolta boldogan a Life.hu-nak az új királynő.
Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a legutóbbi Operabálon őt választották meg bálkirálynőnek. De sokkal büszkébb az albertirsai tánccsoporttal elért eredményeire. Több országos bajnoki és dobogós helyezést ért el a csapattal, mióta Budapesten tanul, felhagyott a tánccal.
"Ha csak tehetem, sietek haza Albertirsára, ahol a rózsaszínű gyerekszobámban a kedvenc plüssállataim várnak. Tudom, most új kapuk nyílnak meg előttem, izgatottan várom a jövőt. Szerencsére a barátom, Szilárd nem féltékeny. Ő vízilabdázik, gyakran utazik külföldre, de ha itthon van meccse, gyakran ott ülök a lelátón és teli torokból szurkolok neki."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.