Szulák Andrea: "Nem szeret minket a zsűri"

2013.03.02. 20:17

Szulák Andrea A Nagy Duett múlt heti adása közben szomorúan írta a lihegőből, hogy őt és partnerét, Papp Gergő Pimaszúrt nem szereti a zsűri. A Life.hu megtudta, miért érzett így a színésznő.

Múlt héten egy lendületes produkcióval lépett a SuperTV2 színpadára Szulák Andrea és duettpartnere, Papp Gergő Pimaszúr, akik úgy érezték, hogy jól teljesítettek. A zsűri azonban később szinte minden párost feljebb pontozott, mint őket. Andi a lihegőben a legnagyobb közösségi oldalon azonnal megosztotta rajongóival bánatát: "Nem szeret minket ez a zsűri."

Forrás: SuperTv2

"Szomorú voltam, mert úgy éreztem, hogy jól sikerült a produkciónk és akkor úgy tűnt, hogy viszonylag jó pontszámokat is kaptunk. Nem voltunk hálás helyzetben, mert elsőként léptünk a színpadra, és később, ahogy a műsor során a hangulat fokozódott, szinte mindenkinek magasabb pontokat adtak. Ezért keseredtem el és írtam ezt ki ezt a mondatot" - árulta el az énekesnő, aki azonban hamar továbblépett. "Azonnal felülemelkedtem ezen, hiszen továbbjutottunk és már a következő prdukciónkra kellett koncentrálnunk. Remélem, hogy ezen a héten nem lesz okom szomorúnak lenni" - tette hozzá Szulák.

Életveszélyben van Doszpot Péter kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-doszpot-peter-magyar-sztarnyomozo-lanya-eletveszelyben-van.html Segédeszközt kapott D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-d-toth-kriszta-magyar-musorvezeto-szemuveges-lett.html Összeveszett Szinetár Dóra és Dopemanhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-szinetar-dora-a-nagy-duett-sztarja-es-dopeman-a-nagy.html Letartóztatták a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-kistvan-a-bunok-es-szerelmek-sztarja-bortonbe-kerulhet.html
Szulák AndreaPapp GergősztárA Nagy DuettSuperTv2