Nyilvánosságra hozták Komár végrendeletét

halál Komár László Frizbi Hajdú Péterrel Frizbi Hajdú Péter végrendelet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra hozták Komár László végrendeletét, amelyben az énekes általános örökösének utolsó feleségét, Komár Krisztinát teszi meg. Kiskorú lányára, Karolinára pedig egy titokzatos csomagot hagyott, amelynek tartalmát senki nem ismeri, de azt tudni lehet, hogy az énekes ennek a csomagnak a tartalmával kívánta biztosítani kislánya jövőjét - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Komár Krisztina vélhetően azért tárta fel a nyilvánosság előtt teljes egészében Komár László végakaratát, hogy ezzel elejét vegye minden konfliktusnak, pereskedésnek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mint ismeretes, élete utolsó éveiben az énekes több alkalommal is összetűzésbe keveredett volt feleségével, kislánya édesanyjával, Erzsivel, aki beperelte mind az énekest, mind annak utolsó feleségét, Krisztinát. Többek közt garázdaság miatt is indított pert, amelyben Komár Lászlót 8 hónapra ítélték - két évre felfüggesztve. Épp ezért elképzelhető, hogy a hagyaték miatt is elkezdődhetett volna egy komolyabb peres eljárás. Ezért - minden konfliktust megelőzve - a Frizbiben ismertették Komár László végrendeletét.

Komár Krisztina a szerdai Frizbi felvételén Hajdú Péternek elmondta, hogy Komár László - azon túl, hogy nagyobbik gyermeke, az Ausztráliában élő Balázs felé a köteles részt teljesítette - hagyott egy csomagot kislányára, amellyel a jövőjét kívánta biztosítani, és amit csak Karolina 18. születésnapja után adhatnak át. Az énekes ezzel akarta elérni, hogy a csomag ne kerüljön volt felesége, Erzsi kezébe.

Krisztina hangsúlyozta, hogy szeretné, ha az érintettek megértenék, hogy amennyiben pert indítanak és megtámadják a végakaratot, azzal megakadályozzák őt abban, hogy gondozza Komár László szellemi hagyatékát, és ezzel épp Karolina örökségét rövidítik meg.

A teljes végrendelet és a beszélgetés a Frizbi szerdai adásában kerül képernyőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.