Paul De Leuuw műsorvezető cici showműsor anyatej botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrányt kavart Hollandiában, hogy az egyik népszerű showműsor vezetője élő adásban szopott anyatejet egy kismama fedetlen melléből - írja a Couriermail.

Paul De Leeuw köztudottan homoszexuális és bevállalós showman, de most túlment minden határon.

Műsora egyik adásában az anyatej volt a téma és meghívott számos szoptatós kismamát, akik ott a stúdióban, felvétel közben fejték a tejet. Egyikük megkínálta Leeuwöt, hogy kóstolja meg az anyatejet üvegből, mire a showman közölte, hogy inkább természetes forrásából szeretné kiszívni. A vállalkozó kedvű kismama pedig belement, hogy Leeuw a cicijéből szopizzon, majd kedélyesen elcsevegtek arról, hogy milyen íze van a tejnek.

Forrás: www.pauldeleeuw.nl
Forrás: www.pauldeleeuw.nl



A botrányos adás a holland nézőknél is kiverte a biztosítékot. Rengetegen támadják a műsorvezetőt, aki azzal védekezik, hogy csupán jót akart azzal, hogy az anyatej fontosságára irányította a figyelmet.

Nézd meg a botrányos felvételt itt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.