Tagad a halálos balesetet okozó Rezesová

2013.08.27. 11:55

Bíróság elé állt Gödöllőn Eva Varholíková Rezesová, aki a vád szerint ittasan ült volán mögé és okozott balesetet az M3-ason. Négy ember meghalt. A nő tagad.

Tagadta bűnösségét, és nem tett vallomást a Budapest Környéki Törvényszék épületében kedden megkezdődött büntetőperben az a szlovák nő, akit azzal vádolnak, hogy ittasan, a megengedett sebességet jelentősen túllépve, négy halálos áldozatot követelő közlekedési balesetet okozott egy éve az M3-as autópályán. Az Origo percről percre tudósítását itt lehet követni.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo
A szlovák milliárdosnő tárgyalása

Eva Rezesová ügyvédje azzal védekezik, hogy a vádlott szabályosan közlekedett, de hirtelen bevágtak elé. Ahogy a Life.hu is megírta, a nő korábban azt vallotta, csak a baleset után húzta meg vodkásüveget, a Blikk információi szerint azonban már a baleset előtt is ivott. Akár tízéves szabadságvesztést is kaphat.

Egy nappal a baleset előtt kezdte az ivást a szlovák milliomosnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-eva-varholikova-rezesova-szlovak-no-nyomozati-anyagabol-kiderult-hogy-sokat.html Vilmos herceg barátját macsetével lemészároltákhttp://www.life.hu/legykepben/20130827-vilmos-herceg-regi-baratjat-egykori-brit-tisztet-macsetevel-lemeszaroltak-kenyaban.html Megszületett Koncz Gábor második unokájahttp://www.life.hu/legykepben/20130827-koncz-gabor-szinmuvesz-masodjara-is-lanyos-nagypapa-lett.html Extrém szexvágyait teregeti ki Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20130826-szepesi-nikolett-magyar-uszono-botranyhosno-extrem-szexvagyait-teregeti-ki-uj.html Közel járt a halálhoz Mike Tysonhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-mike-tyson-egykori-nehezsulyu-profi-bokszolo-alkohol-es-drogproblemai-miatt.html
Eva RezesováGödöllőittas vezetésbalesetbíróságbüntetőpervád