vendéglátás Aradi Balázs külföld menekülés Barátok közt karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradi Balázs az angliai Kentben kezd új életet, ahol rokonai éttermében fog dolgozni.

Aradi Balázsnak külföldön a nulláról kell felépítenie a karrierjét. A fiatal színész azért hagyta ott a népszerű magyar sorozatot, a Barátok köztöt, hogy színészetet tanuljon. De ahogy a Life.hu-nak korábban elárulta, dugába dőlt a terve, mert nem vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

A fiatal színész hamar túllépett a kudarcon és úgy döntött, kiköltözik Angliába, hogy ott kezdjen új életet. A Borsnak pedig részleteket is elárult legújabb terveiről. "Biztos, hogy jövőre Angliába költözöm. Kentbe megyek, ott élnek rokonaim, akik vendéglátással foglalkoznak, így náluk az ételre valóért is tudnék dolgozni. Most vagyok húszéves, úgy érzem, épp itt az ideje, hogy keresgéljek és rátaláljak az utamra" - nyilatkozta a lapnak Balázs, aki itthon sikeres színésznek számított, Angliában azonban senkit sem ismeri, ezért elölről kell kezdenie mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.