Bencsik Tamara büszke testének díszeire

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara -
énekesnő Bencsik Tamara tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetoválásaival büszkélkedik Bencsik Tamara. A  vagány énekesnő immár hétszer varratta ki magát, és ígéri, még nincs vége a sorozatnak.

"A hátamon van egy T betű, ami a nevem kezdőbetűje és azt egy rózsa díszíti. A derekamon van egy nonfiguratív minta, a jobb oldalamon Beethoven Holdfény szimfóniájának témája, liliomokkal ékesítve. A bal alkaromon a kedvenc idézetem: 'A zene a világon az egyetlen olyan nyelv, amelyet minden ember megért', a bal combomon oldalt a szüleim horoszkópjának jele. A jobb karomon pedig egy logó a mostani formációm nevével, ami azért is fontos számomra, mert a párommal alkotjuk ketten ezt a duót, melynek neve Anymood. Végül, de nem utolsósorban a bal kulcscsontom alatt egy rövid kis kotta, amin hangjegyek helyett szívritmusjelek vannak" - sorolta díszeit az énekesnő.

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara
Szulák berágott, felmond a Játékszínnélhttp://www.life.hu/legykepben/20140114-szulak-hirtelen-felmondott-a-jatekszinnel.htmlLuxusmárkafüggő VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140113-luxus-marka-armani-fuggo-vv-aurelio.htmlVV Izát szörnyű tragédia értehttp://www.life.hu/legykepben/20140113-vv-izanak-meghalt-a-baratnoje.htmlFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/legykepben/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.htmlÚjabb cicababa költözik a VV Villábahttp://www.life.hu/legykepben/20140114-dorka-a-szoke-cicababa-a-valo-vilag-6-legujabb-bekoltozoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.