Végleg vége? Pamela elhagyta Berkit

2014.02.05. 18:38

Még alig állt helyre a béke Berki Krisztián és Hódi Pamela között, máris itt a következő balhé. Szalontai Szilvi után most egy újabb nő felbukkanása verte ki a biztosítékot az izomagyú testépítőnél. 

Nem ez az első összeveszése és szétköltözése Krisztiánnak és Pamelának közös kislányuk, Natasa Zselyke születése óta, de úgy tűnik, most komolyabb a baj, mint korábban, a fiatal anyuka egyszerűen felszívódott. 

Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

A Bors úgy tudja, a balhé egy fotó miatt robbant ki, amelyen Berki egy barna hajú nővel vacsorázik. A kép tanúsága szerint a beszélgetés meghitt, bensőséges volt, erre utal, hogy az ismeretlen lány a sportoló karján pihentette a kezét. Az Édes élet stábjából kiszivárgott információk szerint Berki egyáltalán nem számított arra, hogy Pamela tudomást szerez a fotóról és kiakad, ezért az üres lakás láttán gyakorlatilag sokkot kapott. Az újságírókkal többnyire készséges Krisztián ezúttal nem kívánt az ügyről beszélni és Pamela sem nyilatkozott. A forgatócsoport tagjai szerint a sportoló kikészült, hogy semmit nem tud a családjáról, így azt sem, hogy mikor látja viszont imádott kislányát. 

 

Hódi PamelaBerki KrisztiánÉdes ÉlettestépítőelhagyásmegcsalásTV2