Sarka Kata: "Igenis irigyeljenek!" - Hajdú exe negatív kommentekkel bombázza

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katát inspirálják, ha irigykednek rá, hiszen valóban irigylésre méltó az élete. Ráadásul sokszor tudja, hogy kik rejtőznek az álnevek mögött a Facebookon, akik gyakran beszólnak neki. "Az egyik Peti exbarátnője" - bökte ki. 

Kata a Fem3Caféban fejtette ki, hogy egy csöppet sem zavarja, ha irigylik, ugyanis ő is tökéletesen elégedett az életével, ráadásul, ha irigyei vannak, akkor – úgy érzi – valamit nagyon jól csinál. A beszélgetést a videóban nézheted meg:

Hatalmasat zakózott a színpadon Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hatalmasat-zakozott-a-szinpadon-demcsak-zsuzsa.htmlA Mokka vendégei voltak a Miss Universe Hungary versenyzői és Vajna Tímea, aki elmondta, egy színpadot is felépítettek a lányoknak, hogy tudjanak gyakorolni. Demcsák Zsuzsa szerint a színpadi lépcső egy nő rémálma, és elmesélte, hogy egyszer ő is elesett talpig estélyiben. TV + BulvárOrigoBaukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--Súlyos baleset részese volt Kozsó, ketten meghaltakhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sulyos-baleset-reszese-volt-kozso-ketten-meghaltak.htmlAz agyműtétje után lábadozó énekes több hónapot töltött a tengerentúlon. A hazaindulás előtti napokban egy teherautó hajtott oldalról az autójának, Kozsó pedig a kocsival az árokba zuhant. Ezután a teherautó egy másik autóval is ütközött, aminek két utasa életét vesztette.TV + BulvárOrigoVajna Tímea Damu könyvével kapcsolatban: "Megtettem a szükséges jogi lépéseket az ügyben" http://www.life.hu/bulvar/20150602-vajna-timea-damu-konyvevel-kapcsolatban-megtettem-a-szukseges-jogi-lepeseket-az-ugyben.htmlMég csak pár napja van boltokban Damu Roland Az igazság című könyve, a színésznek máris ügyvédi levéllel kell szembenéznie. TV + Bulvár--Menedzsert Keres Alekosz Történelem Írásáhozhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-menedzsert-keres-alekosz-tortenelem-irasahoz.html(Legalábbis számunkra) értelmezhetetlen posztott tett közzé Nagy Alekosz. A ValóVilág egykori győztese munkaerőt a keres. Történelemíráshoz. TV + BulvárOrigoMegdöbbentő beismerés: Cinthya Dictator és Varga Viktor még mindig összetartozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-cinthya-dictator-es-varga-viktor-meg-mindig-osszetartozik.htmlAz Éden Éjjelben Berki Krisztiánnak csak arra sikerült kanyarintania a beszélgetést, hogy Cinthya és Viktor kapcsolatát firtassa. A lány meglepő vallomást tett. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.