Esztergályos Cecília bevállalta volna az aktmodellkedést

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
aktmodell Hujber Ferenc Esztergályos Cecília meztelenség modell Hal a tortán Oszter Alexandra Oszter Sándor Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomással rukkolt elő a színésznő a Hal a tortán adásában. Bevallotta, volt olyan időszak, amikor bizony ledobta volna a textilt.

Esztergályos Cecília és Oszter Sándor modellt állt Varga Győzőnek és Hujber Ferinek. Alexandra szerint Cili örülhet, hogy nem aktmodellnek kérte fel őt. Ám a színésznő azt mondja, bevállalta volna.

"Ha aktmodellt kellett volna ülnöm, akkor nagyon szívesen megtettem volna, ötven évvel ezelőtt" – nevetett Cecília.

Stahl Juditnál robbanás történthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-stahl-judit-sztarszakacs-musorvezeto-konyhajaban-robbanas-tortent-a-sutoje-felrobbant.htmlAz ízletes sütiknek és ételeknek annyi, Stahl Judit tűzhelyének sütőrésze felrobbant, a sztárszakács borzalmas látványra ébredt.TV + Bulvár--Csúnyán kihasználták és átverték Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-bauko-evat-a-valovilag-egykori-szereplojet-csunyan-kihasznaltak-es-atvertek.htmlKözösségi oldalán bosszankodott az egykori valóságshow hősnő, mert egy pasi, akiben megbízott, csúnyán átverte mind anyagilag, mind érzelmileg.TV + Bulvár--Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamosthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-john-stamost-amerikai-szineszt-a-birlak-cimu-sorozat-sztarjat-ittas-vezetesert-vettek-orizetbe.htmlA Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.TV + Bulvár--Pazar nyaraláson pihen Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150611-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-pazar-nyaralason-pihen-a-gyonyoru-venezuelaban.htmlCsodás fotókat osztott meg közösségi oldalán Várkonyi Andrea, mi pedig azt találgattuk, vajon hol ilyen mesés a tenger színe.TV + Bulvár--Micsoda? Kanye West nagymellű exével partizott a hétvégén!http://www.life.hu/bulvar/20150616-kanye-west-rapper-exbaratnojevel-amber-rosezal-partizott-kim-kardashian-nelkul.htmlA rapper egy medencés bulin jelent meg a várandós Kim Kardashian nélkül – az exe, Amber Rose azonban jelen volt az eseményen. Vajon történt valami közöttük?TV + Bulvár--Oroszlán Szonja elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150615-oroszlan-szonja-kulfoldre-megy.htmlLevegőváltozásra vágyik, így külföldre utazik a népszerű színésznő.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.