Megvan a Magyarország szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lány

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Miss World Hungary, így megvan hazánk legszebbje. Íme, ő.

Nyolcas sorszámmal Kiss Daniella lett a Magyarország szépe közönségdíjasa. Harmadik helyezett, vagyis második udvarhölgy lett a 14-es sorszámmal Steingruber Virág. Első udvarhölgy, vagyis második lett a 10-es sorszámmal Lepp Dorina Ágnes.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A legszebb magyar lány pedig Kiss Daniella lett. Íme, ő:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

/1506/Csill201562212129

Magyarország Szépe: Sarka Kata hófehér csipkeruhában zsűrizikhttp://www.life.hu/trend/20150621-magyarorszag-szepe-sarka-kata-hofeher-csipkeruhaban-zsurizik.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Sarka Kata a zsűriben ül, a műsort pedig a várandós Tatár Csilla vezeti Harsányi Levente mellett. Csilla egy igazán különleges, kék ruhát, Hajdú Péter kedvese pedig csipkét visel.Trend--Andy Vajna is befutott a Magyarország Szépére: Timi mellett foglalt helyethttp://www.life.hu/bulvar/20150621-andy-vajna-is-befutott-a-magyarorszag-szepere-vajna-timi-mellett-foglalt-helyet.htmlElkezdődött a Magyarország Szépe verseny, a Life.hu pedig a helyszínről közvetíti az eseményt. Innen tudjuk, hogy Vajna Timi a kifutó mellett, az első sorból figyeli a versenyt, és azt nyilatkozta, nagyon izgul a lányokért, és Katáért is. Sarka Kata a zsűriben ül, a műsort pedig a várandós Tatár Csilla vezeti Harsányi Levente mellett.TV + Bulvár--Élőben a Miss World Hungary-ről: Sarka Kata, Wolf Kati és Tatár Csilla is álomszéphttp://www.life.hu/bulvar/20150621-eloben-a-miss-word-hungary-rol-sarka-kata-wolf-kati-es-tatar-csilla-is-alomszep.htmlElkezdődött a Magyarország Szépe verseny, a Life.hu pedig a helyszínről közvetíti az eseményt.TV + Bulvár--Vajna Timi az első sorból követi Sarka Kata szépségversenyéthttp://www.life.hu/bulvar/20150621-vajna-timi-az-elso-sorbol-koveti-sarka-kata-szepsegversenyet.htmlAndy Vajna neje ott van a Magyarország Szépe versenyen, ráadásul az első sorban foglal helyet. A Life.hu heszínen lévő újságírója beszélt is Timivel.TV + Bulvár--Dráma! Újra kórházba szállították Sarka Kata egyik szépségkirálynő-jelöltjéthttp://www.life.hu/drlife/20150621-magyarorszag-szepe-ujra-korhazba-kellett-szallitani-sarka-kata-egyik-kiralynojeloltjet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt kórházba kellett szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét. A 20 éves Kenyeres Anna akkor úgy tűnt, jól van, Sarka Kata azonban most úgy tájékoztatta követőit, hogy a lány visszakerült a kórházba.Dr. LifeCukiságbombát robbantott apák napján Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20150621-gisele-bundchen-modell-cukisagbombat-robbantott-apak-napjan.htmlApák napján több sztár is telefont ragadott, hogy posztok formájában elújságolja a nagyvilágnak, milyen csodás apa, vagy hogy épp mennyire szereti a párját. Doutzen Kroes intim családi képet tett közzé, Cristiano Ronaldo pedig hozzá hasonlóan egy fekete-fehéret a fiával. A brazil modell pedig egy még cukibbat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.