Szerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Szavazz!

Dallas szavazás sorozat sorozatok2015 Szomszédok Dexter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Melyik szereplővel tudtál a leginkább azonosulni? Ki az, akinek sorozatbeli szerepe a leginkább hatással volt rád az elmúlt években, aki a mindennapjaid részeként a te életedet is kicsit jobbá tette? Szavazz, és válasszuk meg együtt Magyarország legmenőbb sorozatkarakterét!

Ki lesz Magyarország kedvenc sorozatkaraktere? Döntsd el te!

Durván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-durvan-megvaltozott-labancz-lilla-kulseje-dogos-foto.htmlEmlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...TV + SztárokOrigoHoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--A nagyszerű David Hasselhoff ma 63 éves - íme, a legdurvább képeink rólahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-undorito-amit-kate-hudson-csinalt-nem-a-nagyszeru-david-hasselhoff-ma-63-eves-kedvenc-kepeinka.htmlMég van, aki nem tudja, hogy milyen csodálatos napra is ébredt ma reggel? Ma van a nagyszerű, fantasztikus David Hasselhoff 63. születésnapja. Gratulálunk!TV + Sztárok--Így nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?http://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nyal-fagylaltot-aleska-es-bauko-eva-ki-csinalja-jobban.htmlAleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. TV + SztárokOrigoVajna Timi motort vásárol - két kerékre vált a nyári forróságban? http://www.life.hu/sztarok/20150708-vajna-timi-motort-vasarol-ket-kerekre-valt-a-nyari-forrosagban.htmlVajna Timinek már hét éve van jogosítványa motorra. Úgy tűnik, most szánta el magát arra, hogy két kerékre pattanjon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.