Vajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná

Forrás: Life.hu -
Vajna Timi alak szexi fogyás Andy Vajna elégedetlen fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi  takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.

"Nem tudok diétázni, és pár nappal ezelőtt megettem két doboz Sacher-tortát Bécsben. Érzem is a hatását, felugrott rám azonnal plusz 5 kiló. Mind a hasamra és a combomra, ezért takargatom magamat. Ez a két terület, a nőiesség szimbóluma kényes nálam. Kissé kellemetlennek érzem, hogy pont ennyi fotós előtt kell megmutatni magamat. Ibizán, ahol nyaraltunk, nem takargattam magamat, ott nem voltak magyarok, akik árgus szemmel lesték volna minden mozdulatomat, az alakomat. Felvállalom a testemet, csak kellene edzeni. Andy is látja, hogy kicsit kigömbölyödtem, nem zavarja. Ha szól valamit mégis, akkor viccesen visszacsípek, hogy: »baba, neked meg a pocakodra kellene egy kicsit jobban figyelned« – nevetett Tímea, akinek mi tökéletesnek találtuk a testét a Kacsafutam sajtóeseményén.

Forrás: Life.hu

Ha azonban mégis fogyni szeretne Timi, fel kell kötnie a nadrágját, a napokban ugyanis azt nyilatkozta, hogy életében a legnehezebb dolga a fogyókúrával van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.