Sarka Kata fotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás kedvéért lett tetőtől talipig festékes Hajdú Péter szép felesége.

Sarka Kata egy kampányfotózáson vett részt, amelyen - nem tudni miért - festékkel mázolták össze és a haját is meghosszabbították. A változás persze nem drasztikus, éppen hogy észrevehető.

El sem hiszed, kivel szelfizett Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-kim-kardashian-hillary-clintonnal-szelfizett.htmlA celebnő meglepő képet posztolt Instgarm oldalára - nem gondoltuk volna, hogy még őt is megnyeri egy szelfi erejéig.TV + Sztárok--ByeAlex kifakadt: Kucsera Gábor mellett állhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-byealex-enekes-kifakadt-es-kucsera-gabor-kajakos-vedelmebe-szallt.htmlAz énekes kiáll a kokainfogyasztás miatt meghurcolt sportoló mellet és erős kritikával illette azokat, akik becsmérlik a kajakost.TV + Sztárok--Sosem látott fotók kerültek elő a Beatlesrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-sosem-latott-fotok-kerultek-elo-a-beatlesrol.htmlEddig sosem látott, 1964-es fotók kerültek elő a legendás zenekarról, a Beatlesről.TV + Sztárok--Vége! Victoria Beckham besokallthttp://www.life.hu/sztarok/20150807-victoria-beckham-nelkul-indul-turnezni-jovore-a-spice-girls.htmlA hírek szerint nem lesz teljes a csapat a lányok 2016-os világ körüli turnéján, Victoria Beckham ugyanis nem kér a Spice Girlsből.TV + Sztárok--Miló Viki: "Volt egy mélypont az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20150807-milo-viki-okolvivo-vilagbajnok-daganatos-betegseggel-kuzdott-es-melypontra-kerult-az-elete.htmlKigyógyult a rosszindulatú bőrdaganatból, és ma már teljesen egészséges Miló Viki, akinek időre volt szüksége ahhoz, hogy összhangba kerüljön önmagával. Elárulta: volt, amikor nehezen élte meg, hogy magányos.TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.