Bódi Sylvi pazar helyen pihent

Forrás: Instagram/Bódyi Sylvi -
pihenés fatörzs sellő pálmafa Maldív-szigetek Bódi Sylvi test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a Maldív-szigetek csodás partján dobta ki gyönyörű testét egy fatörzsre.

Bódi Sylvi a világ egyik legszebb luxusnyaralóhelyén szeli a habokat, hol szörffel, hol sellőjelmezben. Ám időnként kimerészkedik a partra és legutóbb megmutatott egy homokzátonyt. Most pedig következett egy hamisíthatatlan pálmafás kép, amelyhez egy életbölcsességgel szolgált.

Forrás: Instagram/Bódyi Sylvi

„Néha meg kell állnod pár percre és hálát adnod azért, ami az életedben megadatott és élvezni a jelen pillanatot" – írta kép mellé Sylvi.

Hobo: "Úgy beperelem, hogy belekékül!" http://www.life.hu/sztarok/20150810-hobo-foldes-laszlo-enekes-eloadomuvesz-lelepett-a-fellepeserol-mert-ugy-erezte-atvertek.htmlA Kossuth-díjas művész félreértés áldozata lett, és a fellépésért járó gázsijával is gondok akadtak, ezért felvette a kapcsolatot az ügyvédjével.TV + Sztárok--Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPFilmszerepet kapott Gáspár Laci - Magát fogja alakítanihttp://www.life.hu/sztarok/20150810-gaspar-laci-sajat-magat-fogja-alakitani-egy-magyar-vigjatekban.htmlKülönleges szerepben láthatjuk újra képernyőn az egykori megasztárost, aki a Brazilok című vígjátékban tűnik majd fel.TV + SztárokOrigoLess be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPGuy Ritchie úgy szétcsapta magát az esküvőjén, hogy nem emlékezett fia beszédjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150808-guy-ritchie-tul-reszeg-volt-az-eskuvojen-ahhoz-hogy-emlekezzen-fia-rocco-beszedjere.htmlJúlius végén kísérte oltár elé modell kedvesét, Jacqui Ainsley-t a világhírű filmrendező, aki elmondása szerint egy szóra sem emlékszik abból, amit fia, Rocco mondott a szertartást követő beszédjében.TV + Sztárok--Hoppá! Az ÉNB sztárjai kicsapták izmos testüket a naprahttp://www.life.hu/sztarok/20150808-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-ferfiszereploi-izmos-testet-villantottak.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi szereplői napozós, lazulós hétvégi képpel lepték meg rajongóikat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.