Kagyló, mint bimbótapasz: Teljesen kitárulkozott a visszafogott magyar énekesnő

Forrás: Instagram/odettofficialinstagram -
kagyló Polgár Odett énekesnő nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Odettet egy igazán külöleges, visszafogott lányként ismerjük, aki inkább énektudásával és zenei tehetségével hódít, és nem celebkedéssel, valamint pucér szelfikkel hívja fel magára a figyelmet.

Éppen ezért is érhette nagy meglepetés a rajongókat, amikor megpillantották az alábbi fotót, melyet Odett nyilvános Instagram oldalán tett közzé.

Stílusosan a nyaraláson is - Öltözz az országhoz, ahová utazol! Forrás: Instagram/odettofficialinstagram

A posztból nem derül ki, hogy a fiatal énekesnő hol nyaral, az azonban biztos, hogy két kagylónak nagy szerencséje volt, hogy bimbótapaszként járulhatott hozzá Odett fotójához!

Bódi Sylvi pazar helyen pihenthttp://www.life.hu/sztarok/20150810-bodi-sylvi-modell-gyonyoru-testet-egy-palmafa-torzsen-pihentette-csodas-kornyezetben.htmlA modell a Maldív-szigetek csodás partján dobta ki gyönyörű testét egy fatörzsre.TV + Sztárok--VV Béci feleségét menekültnek nézték és megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-vv-beci-feleseget-sulyosan-sertegettek-a-metron-mert-menekultnek-neztek.htmlSúlyos sérelem érte az egykori villalakó, VV Béci feleségét, akit rövid utazása alatt érte atrocitás a metrón.TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-csobot-adel-szexi-dekoltazzsal-keszul-a-szigetre.htmlA népszerű énekesnő, akinek nemrég indult az Adél világa című sorozata a Life.hu-n, egy igazán merész képpel lepte meg a rajongóit.TV + SztárokOrigoHobo: "Úgy beperelem, hogy belekékül!" http://www.life.hu/sztarok/20150810-hobo-foldes-laszlo-enekes-eloadomuvesz-lelepett-a-fellepeserol-mert-ugy-erezte-atvertek.htmlA Kossuth-díjas művész félreértés áldozata lett, és a fellépésért járó gázsijával is gondok akadtak, ezért felvette a kapcsolatot az ügyvédjével.TV + Sztárok--Ilyen vicces fotót még biztos nem láttál Hugh Jackmanrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-hugh-jackman-sosem-volt-meg-ilyen-vicces-mint-ezen-a-foton.htmlA sármos színész nagyon vicces kedvében lehetett, amikor egy akvárium előtt kezdett el poénkodni. TV + Sztárok--Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.