Csobot Adél műsorvezető pénz Istenes Bence szerelem karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alig harmincéves Istenes Bence mindent elért, amire csak egy fiatal vágyik. Karrier, gyönyörű barátnő, népszerűség. Ám, ahogy 

Az RTL Klub műsorvezetőjével a Blikk beszélgetett.

"Amikor valaki elér egy olyan célt, amire nagyon vágyott, egy kicsit „elereszti” magát. Természetesen velem is megtörténik, de szerencsére olyankor egy láthatatlan kéz mindig visszahúz a talajra. Hiszek a jelekben, és minden egyes alkalommal, amikor egy „elszállásra” sor kerülhetett volna, illetve én inkább úgy fogalmaznék, hogy amikor már kicsit biztonságban éreztem magam, például pont az X-Faktor után, akkor szerencsére jött ez a kéz... " - mondta a sikerről, amelyről tudja, nem tart örökké, legalábbis tenni kell érte.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Bencét ősztől új műsor, a Vigyél el! házigazdájaként láthatjuk az RTL Klubon, amelynek a forgatásai lassan már véget is érnek. Ez egy társkeresőműsor lesz, bence pedig elmondta, hogy ebbe szinte maximálisan belevihette a személyiségét, bár néha vigyáznia kellett arra, ne szerepelje túl azokat, akikről a műsor szól.

No, de mi van a szerelemmel? "Éppen a minap gondolkoztam, hogy iszonyatosan kevés időt voltunk mostanában kettesben, ezen változtatni kell. Jövő héten elmegyünk egy pár napra a családdal Horvátországba, de azért majd szeretném őt meglepni más közös programmal is" - jelentette ki a műsorvezető.

Bence a pénzhez való viszonyáról is beszélt. Azt mondja, fontos, hogy legyen tartaléka, így nem szórja el, amit megkeres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.