Liptai Claudia megbotránkoztatta rajongóit

szexi Facebook szelfi Liptai Claudia botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű és boldog - Liptai Claudia legutóbbi, közösségi oldalára posztolt képén csak ámulunk és bámulunk.

Claudia szexi feketében és dögös neccharisnyában szelfizett egyet Keszthelyen a rajongói legnagyobb örömére... vagy inkább legnagyobb megrökönyödésére. A megannyi dicsérő hozzászólás mellett ugyanis a csinos színésznő-műsorvezető jó néhány negatív kommentet is kapott megosztott fotója alá.

Hogy csak néhányat kiemeljünk: "Nem túlzás ez, 43 évesen?"

"Szerintem is borzalmas!!!!! Annyira nem előnyös ez a kép,hogy úgy néz ki, mint egy gnóm!!!!!"

A rajongóit tehát megosztja Claudia merész szelfije, neked mi a véleményed róla?

A szóban forgó fotót itt megnézheted.

Forrás: Facebook/TV2
Baukó Éva megtapizta Cristofelthttp://www.life.hu/sztarok/20150628-bauko-eva-megtapizta-cristofelt-facebook-poszt.htmlVajon mi történik a két egykori villalakó között?TV + Sztárok--Tóth Gabi elég mély dekoltázst posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150628-toth-gabi-enekesno-mely-dekoltazst-posztolt-instagramra.htmlCowboykalap és hatalmas dekoltázs – a vadóc énekesnő igencsak kitett magáért a hétvégén.TV + Sztárok--Levágta egy nő kezét Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20150628-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-sztarja-levagta-egy-no-karjat-egy-buvesztrukkben.htmlA Barátok közt sztárja egy félelmetes bűvészmutatványt hajtott végre.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFelébredt a kómából az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150628-felebredt-a-komabol-mutlu-kaya-torok-enekesno.htmlFelébredt a kómából Mutlu Kaya, az a török énekesnő, akit a saját barátja lőtt fejbe egy hónapja.TV + SztárokSarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/sztarok/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Sztárok--Csupasz popsival pózolt Nagy Adri?http://www.life.hu/sztarok/20150614-nagy-adri-a-megasztarbol-csupasz-popsival-pozol.htmlJól látnak szemeink? Nagy Adri valóban csupasz popóval pózolós fotót posztolt?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.