A Miss Balaton egyik indulója világsztárt helyettesített

Forrás: Facebook/Miss Bsalaton -
modell Miss Balaton filmforgatás fénydublőr Irina Sajk helyettes dublőr Bertók Fruzsina Herkules
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bertók Fruzsinak különleges szerep jutott egy filmforgatáson.

A Miss Balaton szépségversenyen induló Bertók Fruzsina – aki a 2011 Miss Hungary top 10-be bejutott Bertók Marianna húga – a gyönyörű orosz modell, Irina Shayk fénydublőreként dolgozott a Herkules című film magyarországi forgatása alatt – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Miss Bsalaton

„Nagyon élveztem a forgatást, külön lakókocsim volt, amiben lepihenhettem. Életre szóló élmény belekóstolni egy ilyen profi mozifilm forgatásába. A statiszták is nagyszerűek voltak, pedig nem volt könnyű dolguk: sokszor olyan jelenetekben szerepeltek, ahol például a hideg padlón kellett feküdniük órákon keresztül" – mesélte a Bertók Fruzsi, aki a világsztárral ugyan nem találkozott, de a rendezővel személyesen megismerkedett.

Mi a feladata a fénydublőrnek?

A fénydublőr a próbák során – míg a fényeket beállítják – a színészt helyettesíti. Kritériumok között szerepel, hogy a magassága és egyéb külső tulajdonságai is megegyezzenek a színésszel, hisz a jeleneteket is vele tervezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.