Méregdrága dizájnertáskával plázázott Lagzi Lajcsi: Fotó is készült róla!

Forrás: redlemon -
Galambos Lajos Louis Vuitton Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 30 kiló felesleget dobott le magáról Lagzi Lajcsi. Most azonban nem alakváltozásával került címlapra.

A mulatósműfaj admirálisa családjával látogatott el a minap a legnagyobb hazai plázába, ahol jókedvűen nézték a kirakatokat, s tértek be egy-egy üzletbe, majd megálltak egy használttelefon-kereskedésnél, és mobilokat próbáltak ki - tájékoztat a Blikk.

Forrás: redlemon

A Blikk olvasó-riportere azt is kiszúrta, hogy Galambos Lajos egy elegáns, fekete színű Louis Vuitton kézitáskát szorongatott a kezében, ami igencsak kiemelte őt a tömegből. A darabról egy jól kivehető fotó is készült, melyet itt nézhetsz meg.

"De jó szeme van a Vasárnapi Blikk olvasó-riporterének, egyem a szívét!" - reagált nevetve Galambos Lajos.

"Valóban van egy ilyen táskám, a feleségemtől kaptam a születésnapomra. Egy bécsi Louis Vuitton-szalonban vásárolta, de hogy pontosan mennyiért, azt nem tudom, és nem is akarom tudni, mert ezek a cuccok baromi drágák" - vallotta a művész. Úgy tudni, az említett kiegészítő akár 800 ezer forintot is kóstálhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.